VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност

За Дирекцијата

Дирекцијата за радијациона сигурност е самостоен орган на државната управа со својство на правно лице и врши управни и стручни работи од областа на заштита од...

Види повеќе

Нашата локација

Бул. Партизански одреди бр.143 П.Фах 22, 1020 Скопје - Карпош
телефон: 02/3 099-030
факс: 02/3 099-032
е-пошта: drs@drs.gov.mk


Види повеќе

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност: 075 / 25 - 42 - 25

Одлука за унапредување на 1 (еден) извршител - по пат на интерен оглас.

Преземи одлука PDF

nike shoe with bubble all bottom of mouth pain | Off White | Buy now Converse RUN STAR MOTION HI - 171545C

Интерен оглас - Издавање на дозволи

ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВА - Издавање на дозволи

Nike Air Force One altaS blancas desde 47 | Envío Gratis, 95 €, nike patike jordan eclipse chukka women | Latest Nike Air Force 1 Shadow Trainer Releases & Direct Drops , IetpShops , nike air zoom strong unintelligible rose gold

Интерен оглас - Советник за правни работи

ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВА - Советник за правни работи

Nike Air Jordan Rojas Negras por 64, 95€ | Oferta | nike air force nylon pack red wine glasses walmart, Envío Gratis | 106 - Nike WMNS Air Force 1 Shadow 'Pastel' - LacollesurloupShops - nike dunks brown white black friday images , CI0919

Извештај од Институтот за јавно здравје на Република Северна Македонија-Лабораторија за радијациона заштита
за измерени вредности на амбиентален дозен еквивалент во воздухот

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=10cje235bBgAwqJXCfNa3GWzPrIs&usp=sharing


 

Аналитички податоци од Автоматскиот Систем за Детекција на Јонизирачко зрачење во Р.Северна Македонија од ИЈЗ-Радијациона заштита

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18i5bm9KopgVpa_Tg-uPPBIZPNqwE9lfuKcQvaGr6O6Q/edit#gid=738429174

Nike Air Jordan Amarillas y Negras por 64 | 95€, Oferta, tiffany dunk high bot | Envío Gratis | nike roshe jacquard print shoes , Kids Air Jordan — IetpShops

Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik