VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност

За Дирекцијата

Дирекцијата за радијациона сигурност е самостоен орган на државната управа со својство на правно лице и врши управни и стручни работи од областа на заштита од...

Види повеќе

Нашата локација

Бул. Партизански одреди бр.143 П.Фах 22, 1020 Скопје - Карпош
телефон: 02/3 099-030
факс: 02/3 099-032
е-пошта: drs@drs.gov.mk


Види повеќе

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност: 075 / 25 - 42 - 25

На ден 14.12.2019 година (Сабота) со почеток од 12 часот од страна на вработените во Дирекцијата за радијациона сигурност ќе се спроведе акција за чистење на животната средина која ќе отпочне од пред Музејот на современата уметност во Скопје. Целта на акцијата е подигање на свеста за почиста околина како фундаментално загарантирано граѓанско право.

Nike Air Jordan Amarillas y Negras por 64 | 95€, Oferta, tiffany dunk high bot | Envío Gratis | saucony excursion tr14 goretex vs nike air zoom vomero

Учество на I Kонференција „НУКЛЕАРНА СИГУРНОСТ ДАНАС“ организирана од страна на Директората за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност-СРБАТОМ која се одржа на 25 ноември 2019 година во Белград, Србија

nike roshe run split grey hair women bikinis - DD1503 - Nike Dunk Low Green Glow (W) - 105 | 104 - Air Jordan 4 Laser Black kaufen kannst - Jordan Legacy 312 Storm Blue - AQ4160

Повеќе...  

ОБЈАВА Бр. 01/2019 за продажба на движни ствари-ПО ВТОР ПАТ

Nike Air Jordan Rojas Negras por 64, 95€ | Oferta | nike air force nylon pack red wine glasses walmart, Envío Gratis | SBD - Nike Air Max 270 React White Black CT1264 - nike y nk bucket core - 101 Release Date

Повеќе...  

Учество на претставници од  Дирекцијата за радијациона сигурност на Република Северна Македонија на 63-тата Генерална конференција на Меѓународната агенција за атомска енергија со седиште во Виена, Австрија.

Nike Air Force One altaS blancas desde 47 | Envío Gratis, 95 €, nike patike jordan eclipse chukka women | discount nike air max 97 plus ah8143 001 all black mens cushioning running shoes in stock - Nike and UNO Releasing the Nike Air Huarache Uk 7 Low for its 50th Anniversary Low Fossil FB8483 - 100 Release Date , SBD

Повеќе...  

Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik