Директор

Алија Камбероски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 070/261-452

Раководител на одд.за човечки ресурси

 Димче Китески
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-560

Поддршка на нормативно-правни работи

Билјана Георгиевска-Димитриевски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 071/231-332

Помлад инспектор за координација на инспекциски надзор

Билјана Атанасовска
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-792

Евидентирање на дозволи/лиценци Емилија Петрова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-796
Евидентирање на дозволи/лиценци

Александра Стојанова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-793

Инспектор за радијациона сигурност

Горан Трајков
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 071/231-331

Инспектор за радијациона сигурност

Гордана Николова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-562

Одделение за финансиски работи

тел. 02/3099-030

Возач

Милош Алексиќ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-563

 

Правилник за систематизација на работните места во Дирекцијата за радијациона сигурност

Правилник за изменување на Правилникот за систематизација на работните места во Дирекцијата за радијациона сигурност

Правилник за внатрешна организација на Дирекцијата за радијациона сигурност

Правилник за изменување на Правилникот за внатрешна организација на Дирекцијата за радијациона сигурност

Кодекс за административни службеници

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

Контакт лице овластено за заштитено внатрешно пријавување
Димче Китески, раководител на одделение
Одделение за човечки ресурси
тел. 02/3099 - 030, факс. 02/3099-032
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

air max limitless women | adidas Crazy Explosive Primeknit Andrew Wiggins PE

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25

Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik