Учество во РГ и Тела:

  1. НПАА РГ - Работна група за усвојување на правото на ЕУ Работна група за енергетика, глава 3.15
  2. Национално координативно тело за превенција, намалување на ризици и заштита од ХБРН оружја и материјали
  3. Работна група за следење на состојбата со радонот на РСМ
Oferta, Envío Gratis | Nike Air Jordan Blancas y Azules por 64 | 95€, nike superfly pink and neon green light black | IetpShops® , adidas dh3169 sneakers girls , Men's Collection , Buy For Men On Sale Online

Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik