VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност

За Дирекцијата

Дирекцијата за радијациона сигурност е самостоен орган на државната управа со својство на правно лице и врши управни и стручни работи од областа на заштита од...

Види повеќе

Нашата локација

Бул. Партизански одреди бр.143 П.Фах 22, 1020 Скопје - Карпош
телефон: 02/3 099-030
факс: 02/3 099-032
е-пошта: drs@drs.gov.mk


Види повеќе

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност: 075 / 25 - 42 - 25

Дирекцијата за радијациона сигурност заедно со уште шест земји (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово) e дел од проектот “Подготвеност и одговор при вонредни настани во регионот на Западен Балкан”, кој има за цел да придонесе во подобрување на одговор при нуклеарни и радијациони вонредни настани со користење на софтвер JRODOS.

Повеќе...  

Известување:Брзина на амбиентален дозен еквивалент во Република Северна Македонија за период од  14.07.2022 до  16.07.2022 до 11:00ч.

002 – JmksportShops - Air Jordans 1 Retro High CN8607 - Up To 50% Off Only Today - pink and white nike mercurial vapors black | 112 - Air Jordan 14 Last Shot x Chicago Bulls New Era NBA Retro 14 Snapback Cap - Air Jordan 4 Retro Metallic Red (2020) - CT8527

Повеќе...  

Одлука за унапредување на 1 (еден) извршител - по пат на интерен оглас.

Преземи одлука PDF

nike shox tlx 0018 for sale ebay cheap shoes | Nike Blazer Low 77 PRM Certified Fresh DO9799 - SBD , Structure nike introduce next generation air force - 100 Release Date

Интерен оглас - Издавање на дозволи

ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВА - Издавање на дозволи

Air Jordan 1 MID CRATER , Jordan Super Freak , MATERIALES RECICLADOS , MhscfootShops | femme , Air Jordan 1 High homme , CaribbeanpoultryShops - mens air jordan 1 high og banned black varsity red white , Jordan 1 High
Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik