VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност
VTEM skitter

Дирекција за

радијациона сигурност

За Дирекцијата

Дирекцијата за радијациона сигурност е самостоен орган на државната управа со својство на правно лице и врши управни и стручни работи од областа на заштита од...

Види повеќе

Нашата локација

Бул. Партизански одреди бр.143 П.Фах 22, 1020 Скопје - Карпош
телефон: 02/3 099-030
факс: 02/3 099-032
е-пошта: drs@drs.gov.mk


Види повеќе

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност: 075 / 25 - 42 - 25

Во периодот 29 октомври - 07 ноември 2017 година во Република Македонија се одржа првата мисија за интегриран систем за регулаторна проценка (ИРРС) за  Република Македонија.

IMG 0111

 

Air Jordan 1 Low "Paris" White/Sky Grey - nike magista x proximo street ic black pink color - 100 - Football Grey CV3043 | IetpShops - nike blazer mid 77 vintage mantra orange cz4609 800 release date info , Nike SB Dunk Mid Black / Blue Force - White

Повеќе...  

Во периодот 16-18 октомври 2017 година Дирекцијата за радијациона сигурност организира работилница за оптимизација на медицинска изложеност, во рамките на проектот на Европската комисија EuropeAid/136376/DH/SER/Multi/2,

nike zoom pegasus turbo blackened blue eyes | Jordan 1 Mid | Achète, vends ou échange les vêtements, chaussures et accessoires que tu ne portes plus !

Повеќе...  

Упатство за начинот на постапување на министерствата, другите органи на државната управа и управните организации за време на изборниот процес.

Nike Air Jordan Amarillas y Negras por 64 | 95€, Oferta, tiffany dunk high bot | Envío Gratis | best men nike air max plus 97 running shoes sku - Moccasins - Air Jordan 8 Retro Gs Big Kids Shoes Orange Pearl-pink , IetpShops - Men's shoes - Low shoes

Упатство за забрана за користење на движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборен процес

nike shox tlx 0018 for sale ebay cheap shoes | nike womens pro hyperwarm tights black volt womens clothing
Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik