Учество на I Kонференција „НУКЛЕАРНА СИГУРНОСТ ДАНАС“ организирана од страна на Директората за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност-СРБАТОМ која се одржа на 25 ноември 2019 година во Белград, Србија

Nike Zoom Pegasus 37 "BeTrue" Black/Multi - Color - mens jordan 6 valentine - White CZ5923 - 001 | Latest Releases , IetpShops - Women's Nike Air Jordan 1 trainers - ken griffey nike swingman shoes sale 2017

Повеќе...  

ОБЈАВА Бр. 01/2019 за продажба на движни ствари-ПО ВТОР ПАТ

Envío Gratis | hombre y mujer | Comprar Nike Air Force One | nike sb jordan 1 | Grailify - air force new mexico basketball - nike and jordans 50 dollars in gold price list Light Smoke Grey

Повеќе...  

Учество на претставници од  Дирекцијата за радијациона сигурност на Република Северна Македонија на 63-тата Генерална конференција на Меѓународната агенција за атомска енергија со седиште во Виена, Австрија.

pink and black nike running shoes 2020 | Asics Gel-Lyte XXX Shoe Palace Japan - 1201A209-400

Повеќе...  

Во рамките на EXBS програмата на Амбасадата на Соединетите Американски држави во Република Северна Македонија на 14 септември се одржа практична вежба на граничниот премин Табановце каде претставници на Дирекцијата за радијациона сигурност учествуваа во примена и спроведување на Стандардните оперативни процедури при детекција на радиоактивни и нуклеарни материјали.

Envío Gratis | hombre y mujer | Comprar Nike Air Force One | nike sb jordan 1 | Sb-roscoffShops - buy nike air presto greedy women story for girls - Official Images: Nike Dunk Low with Worn Suede

Повеќе...  

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25

Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik