Директор

Светислав Ѓорѓевиќ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 070/317-542

Раководител на одд.за човечки ресурси

 Димче Китески
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-560

Поддршка на нормативно-правни работи

Билјана Георгиевска-Димитриевски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 071/231-332

Стручно-техничка и оперативна поддршка

Билјана Атанасовска
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-792

Подршка на информатички систем

Ангелина Мишевска
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-793

Евидентирање на податоци за радијациони
вонредни настани

Горан Ангеловски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-794

Евидентирање на дозволи/лиценци

Емилија Петрова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-796

Евидентирање на дозволи/лиценци

Трифче Сандев
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-795

Координација на инспекциски надзор Санија Зулфиќари
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 071/231-334
Инспектор за радијациона сигурност

Горан Трајков
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 071/231-331

Инспектор за радијациона сигурност

Гордана Николова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-562

Логистичка поддршка за јавни набавки и буџет

Башким Емурљи
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-561

Сметководител Кабир Асани
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 076/446-797
Возач

Милош Алексиќ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 075/402-563

 

Правилник за систематизација на работните места во Дирекцијата за радијациона сигурност
Правилник за внатрешна организација на Дирекцијата за радијациона сигурност

 

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

Контакт лице овластено за заштитено внатрешно пријавување
Димче Китески, раководител на одделение
Одделение за човечки ресурси
тел. 02/3099 - 030, факс. 02/3099-032
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25