Адреса:
Бул."Партизански одреди'' бр.143, П.Фах.22
Скопје
1020
Република Северна Македонија
Е-пошта:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон:
02/3099-030
Факс:
02/3099-032

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25