Упатство за начинот на постапување на министерствата, другите органи на државната управа и управните организации за време на изборниот процес.

Nike Air Jordan Amarillas y Negras por 64 | 95€, Oferta, tiffany dunk high bot | Envío Gratis | best men nike air max plus 97 running shoes sku - Moccasins - Air Jordan 8 Retro Gs Big Kids Shoes Orange Pearl-pink , IetpShops - Men's shoes - Low shoes

Упатство за забрана за користење на движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборен процес

nike shox tlx 0018 for sale ebay cheap shoes | nike womens pro hyperwarm tights black volt womens clothing

На ден 10.04.2017 година, Дирекцијата за радијациона сигурност прими донација од Амбасада на Соединетите Американски Држави во Република  Македонија преку Програмата за контрола на извозот и граничната безбедност,  која се состои од научна и стручна литература од областа на нукларната физика, радијационата заштита, примената на јонизирачкото зрачење во медицината и сл.

Achète, vends ou échange les vêtements, chaussures et accessoires que tu ne portes plus ! | Prices & Collaborations, adidas Country OG UA Dark Marine/White , adidas jungle camo 2007 for sale cheap craigslist, Release Dates , Adidas , Sneaker Calendar

Повеќе...  

Во периодот од 19 до 23 март 2017 година во Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) во Виена, Австрија, еден претставник од Дирекцијата за радијациона сигурност учествуваше на состанокот за имплементирање на политики и стратегии за управување со радиоактивен отпад и искористени радиоактивни извори. Состанокот беше организиран во рамките на проектот „INT9182 “Sustaining Cradle-to-Grave Control of Radioactive Sources” во којшто учествува и Република Македонија.

Buy Duratrek Waterproof Sport Hiker Boots from the MysneakersShops online shop | IetpShops - NIKEiD Air Force heart 1 iD - gamma Now , Reflective Options - nike mercurial superfly cr7 vitorias price shoes

Повеќе...  

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25

Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik