Одлука за унапредување на 1 (еден) извршител - по пат на интерен оглас.

Преземи одлука PDF

nike shoe with bubble all bottom of mouth pain | Off White | Buy now Converse RUN STAR MOTION HI - 171545C

Duty Phone

Phone number of Radiation Safety directorate for emergency events and for reporting clinics operating without a license issued by Radiation Safety directorate.
075 / 25 - 42 - 25

Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik