Печати

На ден 14.12.2019 година (Сабота) со почеток од 12 часот од страна на вработените во Дирекцијата за радијациона сигурност ќе се спроведе акција за чистење на животната средина која ќе отпочне од пред Музејот на современата уметност во Скопје. Целта на акцијата е подигање на свеста за почиста околина како фундаментално загарантирано граѓанско право.

Nike Air Jordan Amarillas y Negras por 64 | 95€, Oferta, tiffany dunk high bot | Envío Gratis | saucony excursion tr14 goretex vs nike air zoom vomero