Print

Учество на I Kонференција „НУКЛЕАРНА СИГУРНОСТ ДАНАС“ организирана од страна на  Директората за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност-СРБАТОМ која се одржа на 25 ноември 2019 година во Белград, Србија.

76771581 1900273080116685 7463344784560619520 n

IMG 20191125 145100

IMG 20191125 093201

IMG 20191125 124538